Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Шампионът Евгени Балев награди участниците в сливенския велотур

27 юни 2021 14:08, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 2 години, брой четения: 781
----

За поредна година ГЕРБ-Сливен обедини любителите на велосипедния спорт. По традиция колоната поведе многократният шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България Евгени Балев, който е и кандидат за народен представител от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС.

Участниците в колоезденето по улиците на Сливен преминаха 5-километрово трасе. По традиция се включи и петкратната световна шампионка по борба Станка Златева. Стартът бе даден от кандидата за народен представител и номер 2 в листата на ГЕРБ Мария Белова.

Колоездачите тръгнаха от площад „Хаджи Димитър“ и преминаха по основните улици на Сливен. Финалът на обиколката бе отново на централния градски площад. След края на велотура, чрез томбола бяха раздадени и 24 награди. Те бяха връчени от кандидатите от листата с номер 5 - Евгени Балев и Велмира Вълева.

Големият победител тази година е 13 – годишната Йована-Мария Колева, която спечели велосипед. Тя е ученичка в Художествена гимназия „Димитър Добрович“ и е правнучка на Панайот Хитов. Най - малкият участник бе на 4 години, който заедно с баща си премина през цялото трасе.

На събитието присъстваха всички кандидати от листата с номер 5.

Снимки

----------------------