» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

За поредна година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните проведе летен лагер

29 June 2021 09:25, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 2 years ago, number of readings: 440
Lager

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните продължава реализирането на спортни програми по училищата в Сливен като част от нейната превантивна работа.

За финал на програмата, Комисията организира спортен летен лагер край морето от 24 до 27 юни, в който се включиха 90 ученици, участвали най-активно в провеждането на тренировките през годината, показали са положителни резултати и редовно са посещаващи учебни занятия. На лагера се проведоха общи тренировки по всички видове спорт и демонстрации, съвместно с ръководителите, като всеки от участниците имаше възможност да покаже напредъка и постиженията си.

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните използва случая и отново изказва своята благодарност към ръководствата на училищата за доброто взаимодействие и ефективното партньорство в работата по превенция на противообществените прояви.

 

 

Photos

LagerLagerLagerLager