» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Празнично юлско утро в ОУ „Елисавета Багряна”, изпълнено с много вълнения и обич

02 July 2021 19:56, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 3 years ago, number of readings: 2767
Тържество

Днес, 2. 07. 2021 г. се проведе тържество за изпращане на випуск 2020/21 г. Учениците подготвиха празнична програма с много поздрави. Веселина Станева от 7. "в" клас и Никол Славова от 7. "г" клас отправиха послания към своите учители и съученици – думите им докоснаха сърцата и предизвикаха сълзи.

Г-жа Христова, директор на училището, по традиция поздрави завършващите с топли думи и награди отличниците на випуска: Веселина Станева, София Ламбрева, Мирела Георгиева, Велизар Василев и Андреана Андреева.

С гордост спомена високите резултати, постигнати от нашите седмокласници на изпитите по БЕЛ и математика. На НВО – математика сме на трето място в областта, а по БЕЛ постигнахме 61,33, което е много над средния резултат за страната.

Андреана Андреева се отличи с най-високи резултати и на двата изпита.

На празника присъстваха и началните учители на децата: г-жа Марияна Вълчева, г-жа Дочка Георгиева и г-жа Мария Кондева. Специални поздрави получиха и от г-жа Илка Петрова.

Скъпи седмокласници, за тези седем години всички ваши учители Ви дариха с търпение и много любов. Запазете в сърцата си всички хубави спомени и радостни мигове, изживени в нашето училище. Вярвайте в себе си и следвайте мечтите си!

На добър час!

Photos

ТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържествоТържество