Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сини обувки: как да ги комбинирате с дрехите?

23 август 2021 10:53, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 2 години, брой четения: 709
Сини обувки: как да ги комбинирате с дрехите?

В последно време модата при обувките се развива изключително бързо и навлизат изключително нови непопулярни обувки, което само по себе си е предпоставка да си позволите смели комбинации. Ключът към това е в правилния избор на цветове. Лошо подбраните нюанси ще ви накарат да изглеждате като някой, който не знае нищо за стил и класа. Съветваме ви как да избегнете това.

 

Изборът на цветове е едновременно най-лесното и най-трудното нещо при обличането за работа сутрин. Лесно е да се придържате към комбинации като черни ботуши и черни панталони или кафяви ботуши със светлокафяви. Но поемайки по сигурня път може бързо да достигнете до една скучна визия. Много от нас имат в гардероба си обувки не само в черно и кафяво, но и в бели или разноцветни нюанси. Това ви позволява да приложите някои хубави идеи за стилни комбинации в облеклото.

 

Синият цвят, например може да е изключитлно подходящ за елегантните обувки. Той е универсален и неутрален нюанс, лъскавата синя кожа обикновено създава впечатлението, че се влагате много в стила си. Синьото се превръща в чудесен начин да добавите оригинален щрих към вашия външен вид, дори и с един чифт неофициални пантофки. Например кожените обувки от набук седят добре в тъмносиньо и можете да ги носите например с черен тоалет, който е подходящ за ежедневни визии. Този цвят ще създава неочакван и интересен контраст.

 

Вторият начин да вкарате синьо в обувките е да сложите велур. Поради структурата им, сините велурени обувки, за разлика от версиите от зърнена кожа, изглеждат по-ежедневни, отколкото елегантни. Ако не прекалите с твърде изисканата кройка, такива обувки ще се съчетаят с всеки цвят на костюма.

 

Синият цвят е идеален и за обувки, подходящи за разходка в града или парка или за маратонки, с които да отидем до магазина. Дънките са перфектната комбинация, ако решим да заложим на сини ежедневни обувки. Трябва обаче да внимавате цветовете на обувките и панталоните да не са твърде сходни.

Източник: Mагазин за обувки Mes.bg