Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев откри новата учебна година в ОУ „Панайот Хитов“ в Сливен

15 септември 2021 11:27, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 471
---

Кметът Стефан Радев откри новата учебна година в ОУ „Панайот Хитов“ в Сливен. В приветствието си към ученици, учители и родители той подчерта, че няма по-добра инвестиция от образованието и всяко усилие, вложено в него, си заслужава. Към първокласниците той отправи пожелание за успешен старт в училище, а на по-големите ученици – да надграждат постигнатото и да следват мечтите си.

„Пристъпвайте смело, бъдете любопитни и знайте, че усилията стократно ще ви се отплатят в живота, който чрез знанието ще ви открие безкрайни възможности. Пожелавам на всички много здраве, една успешна и присъствена година“, каза кметът. Той благодари на учителите за професионализма и всеотдайността, с които водят децата напред.

„Днешният ден е от тези, които се помнят за цял живот. Запазете винаги това вълнение, което изпитвате, ученици. Колеги, подайте с обич ръка на вашите възпитаници, помагайте им да преодолеят изпитанията и да сбъднат мечтите си. Бъдете не просто учители за тях, а и вдъхновители“, каза директорката Красимира Ганева. Тя подчерта, че родителите са основен партньор на училището и ги призова да вдъхват увереност на децата си, за да станат знаещи, можещи и успешни хора.

Откриването на учебната година се проведе при спазване на противоепидемичните мерки и осигурен режим за поетапно влизане на класовете в училище.

И тази година всички първокласници в общината получиха от кмета табло на Сливенския буквар, отразяващ най-емблематичните места на сливенския край, обозначени с всяка буква от българската азбука.

 

https://fb.watch/81q5mk9610/

Снимки

---Стефан Радев ------