Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Как да изберете правилния хотел в Сливен за вашата почивка

06 септември 2021 15:15, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 2 години, брой четения: 455
Сливен

Сливен посреща гостите си с красива природа. Тук може да се насладите на спокойствие, дива природа и чист въздух. Има прекрасни места не само в околностите но и в самия град.

 

Изборът на хотел в Сливен е голям. И всички те изглеждат добри. Но в същото време не всички хотели ще ви подхождат, ако не обърнете внимание на някои детайли.

 

1.Оценка на хотела от други потребители - колкото по -дълго ще живеете в имота, толкова по -висок трябва да бъде неговият рейтинг.

 

2. Прегледите на други потребители за даден хотел подлежат на задължително проучване (трябва да прочетете поне няколко дузини).

 

4. Опции за плащане (само в брой, или можете да платите с карта, плащане чрез „Резервация“ и т.н.).

 

5. Наличие на безплатни опции за анулиране, както и условия за анулиране.

 

6. Условия за резервация (плащане за непристигане в хотела и други точки).

 

7. Часове за настаняване и напускане, възможни условия (ограничения) за ранно настаняване или късно напускане.

 

8. Условия (възможности) за настаняване на деца - наличие на безплатни допълнителни легла, условия (и заплащане) за предоставянето им и др.

 

9.Наличието на паркинг, както и местоположението му по отношение на лекотата на достъп до него с кола - при пътуване с автомобил.

 

10. Условия (възможности) за настаняване с домашни любимци - ако е необходимо. Ако пътувате с животно, не забравяйте да проверите всички точки. Ако, напротив, не харесвате животни, тогава не е нужно да резервирате хотел, в който се допускат и домашни любимци.

 

11. Разположението на хотела спрямо други инфраструктурни елементи (близост до центъра, спирки на градския транспорт, супермаркети и т.н.) е по ваш вкус.

 

Това са основните правила. При избора на хотел в Сливен винаги трябва да се вземат предвид първите седем точки. Останалите четири са незадължителни. Например, ако не пътувате с кола, тогава няма значение за вас дали хотелът има паркинг или не?