» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Как да изберете правилния хотел в Сливен за вашата почивка

06 September 2021 15:15, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Without source 2 years ago, number of readings: 453
Сливен

Сливен посреща гостите си с красива природа. Тук може да се насладите на спокойствие, дива природа и чист въздух. Има прекрасни места не само в околностите но и в самия град.

 

Изборът на хотел в Сливен е голям. И всички те изглеждат добри. Но в същото време не всички хотели ще ви подхождат, ако не обърнете внимание на някои детайли.

 

1.Оценка на хотела от други потребители - колкото по -дълго ще живеете в имота, толкова по -висок трябва да бъде неговият рейтинг.

 

2. Прегледите на други потребители за даден хотел подлежат на задължително проучване (трябва да прочетете поне няколко дузини).

 

4. Опции за плащане (само в брой, или можете да платите с карта, плащане чрез „Резервация“ и т.н.).

 

5. Наличие на безплатни опции за анулиране, както и условия за анулиране.

 

6. Условия за резервация (плащане за непристигане в хотела и други точки).

 

7. Часове за настаняване и напускане, възможни условия (ограничения) за ранно настаняване или късно напускане.

 

8. Условия (възможности) за настаняване на деца - наличие на безплатни допълнителни легла, условия (и заплащане) за предоставянето им и др.

 

9.Наличието на паркинг, както и местоположението му по отношение на лекотата на достъп до него с кола - при пътуване с автомобил.

 

10. Условия (възможности) за настаняване с домашни любимци - ако е необходимо. Ако пътувате с животно, не забравяйте да проверите всички точки. Ако, напротив, не харесвате животни, тогава не е нужно да резервирате хотел, в който се допускат и домашни любимци.

 

11. Разположението на хотела спрямо други инфраструктурни елементи (близост до центъра, спирки на градския транспорт, супермаркети и т.н.) е по ваш вкус.

 

Това са основните правила. При избора на хотел в Сливен винаги трябва да се вземат предвид първите седем точки. Останалите четири са незадължителни. Например, ако не пътувате с кола, тогава няма значение за вас дали хотелът има паркинг или не?