Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проект „Красива България“ търси кандидати за финансиране на обществени проекти

30 септември 2021 15:22,
Излъчване: Област Сливен преди 2 години, брой четения: 437
лого

Министерството на труда и социалната политика обяви покана за кандидатстване по проект „Красива България“, финансиран от Националния план за действие по заетостта, съобщиха от областната администрация по данни на Областния информационен център - Сливен. Допустими бенефициенти са държавни институции, областни управители и общини в Република България.

 

Ще се финансират проекти, целящи подобряването на работните условия и обслужването на гражданите в областта на образованието, здравеопазването, социалните услуги, културата, администрацията, спорта и развлеченията.

 

В срок до 7 януари 2022 г. се приемат проектни предложения по следните мерки:

 

– мярка М01 „Подобряване на обществената среда в населените места“;

 

– мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура“;

 

– мярка М02-01 „Подобряване на социалните услуги от резидентен тип“.

 

Съгласно условията за кандидатстване, минималният бюджет за един проект е 60 000 лева с ДДС, а максималният – 450 000 лева с ДДС.

 

По М01 „Подобряване на обществената среда в населените места“ и М02 „Подобряване на социалната инфраструктура“ се изисква минимум 50% съфинансиране от страна на кандидата, а по Мярка М02-01 „Подобряване на социалните услуги от резидентен тип“ – най-малко 30% от общия бюджет. Подробности за процедурата – в прикачения файл.

 

Екипът на Областния информационен център – Сливен е на разположение за допълнителни въпроси и коментари относно условията за кандидатстване по настоящата покана за набиране на проектни предложения.

Файлове

обява [115KB]

Microsoft Word Open XML Document