Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Начало на отоплителен сезон 2021 г. – 2022 г.

08 октомври 2021 15:11, Хюсеин Хюсеинов (Топлофикация-Сливен-инж.Ангел Ангелов ЕАД)
Излъчване: Топлофикация-Сливен преди 2 години, брой четения: 447
nachalo 2021 2022

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

 

Във връзка с понижените температури, наличие на условия съгласно Наредбата за топлоснабдяване, както и постъпили в дружеството заявления за включване на отоплението, Ви уведомяваме, че считано от 11.10.2021г. “Топлофикация – Сливен” ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2021г. – 2022г.

 

Във връзка с това е необходимо вътрешните отоплителни инсталации в сградите, както и отоплителните тела в жилищата да бъдат приведени в готовност за работа.

 

За да се избегнат проблеми и осигури нормално функциониране на вътрешните инсталации, е необходимо:

 

▶️ Да бъдат приключени всички ремонтни дейности по вътрешните инсталации.

▶️ Да се отстранят проблемите в сгради, в които мазета, абонатни станции, както и коридори, водещи към тях са наводнени, замърсени или със затруднен достъп.

▶️ Вътрешните инсталации за отопление е необходимо да бъдат напълнени от упълномощеното лице, отговарящо за абонатната станция.

▶️ Вентилите на отоплителните тела трябва да се отворят на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване.

▶️ В случай, на констатиран проблем с електронните уреди, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинния счетоводител, който отговаря за тяхната поддръжка.

 

Ако някоя сграда етажна собственост не желае да бъде включено отоплението е необходимо да го заяви писмено в Информационния център на дружеството на адрес бул. “Хаджи Димитър” 39.