» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Начало на отоплителен сезон 2021 г. – 2022 г.

08 October 2021 15:11, Hyusein Hyuseinov
Emission of: Central Heating-Sliven 2 years ago, number of readings: 455
nachalo 2021 2022

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

 

Във връзка с понижените температури, наличие на условия съгласно Наредбата за топлоснабдяване, както и постъпили в дружеството заявления за включване на отоплението, Ви уведомяваме, че считано от 11.10.2021г. “Топлофикация – Сливен” ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2021г. – 2022г.

 

Във връзка с това е необходимо вътрешните отоплителни инсталации в сградите, както и отоплителните тела в жилищата да бъдат приведени в готовност за работа.

 

За да се избегнат проблеми и осигури нормално функциониране на вътрешните инсталации, е необходимо:

 

▶️ Да бъдат приключени всички ремонтни дейности по вътрешните инсталации.

▶️ Да се отстранят проблемите в сгради, в които мазета, абонатни станции, както и коридори, водещи към тях са наводнени, замърсени или със затруднен достъп.

▶️ Вътрешните инсталации за отопление е необходимо да бъдат напълнени от упълномощеното лице, отговарящо за абонатната станция.

▶️ Вентилите на отоплителните тела трябва да се отворят на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване.

▶️ В случай, на констатиран проблем с електронните уреди, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинния счетоводител, който отговаря за тяхната поддръжка.

 

Ако някоя сграда етажна собственост не желае да бъде включено отоплението е необходимо да го заяви писмено в Информационния център на дружеството на адрес бул. “Хаджи Димитър” 39.