Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев посети два обекта в Кермен, по които Община Сливен работи

14 октомври 2021 16:23, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 424
в Кермен

Кметът Стефан Радев посети Кермен и провери как се изпълняват дейностите по възстановяване на стадиона и асфалтирането на една от улиците в града. Ремонтите на двата обекта се финансират от Общината.

„Местни момчета и кметът на Кермен Живко Жечев инициираха възстановяването на стадиона и дадохме начален старт. Те се включиха със собствени сили и са свършили доста работа, за което ги поздравявам. Такива инициативи трябва да се подкрепят и Общината ще продължи да го прави“, каза кметът Радев.

Жечев благодари на него и екипа му за подкрепата. „От улицата вече са асфалтирани първите 260 метра с чисто нов асфалт, което не е правено от години. За стадиона също сме много благодарни, защото без подкрепата на Община Сливен и на г-н Радев, нямаше как да се случи стадионът да се възроди“, каза Жечев. Той информира, че негови съграждани са възстановили отбора „Ботев – Кермен“ и се работи в посока насърчаване на младите хора да спортуват. Спортното съоръжение в Кермен се ползва и от отбори от други селища.

Кметът Стефан Радев получи подарък – шал на отбора „Ботев-Кермен“. Днес, на 14 октомври – Петковден, е храмовият празник и празник на града. Поради епидемичната обстановка и предприетите мерки от здравните власти, тази година не бяха планирани масови празнични прояви.

 

14.10.2021

Снимки

в Керменв Керменв Кермен - стадионв КерменЖивко Жечев