Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

При голям интерес продължава конкурсът “Какво искам за Сливен?”

25 октомври 2021 10:28, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 2 години, брой четения: 560
-------

Конкурсът за есе на тема “Какво искам за Сливен?” продължава с огромен успех. Десетки текстове вече пристигнаха на адреса на офиса на ГЕРБ в Сливен, както и на sliven_pr@gerb.bg

Точно преди седмица ГЕРБ Сливен обяви конкурс, в който младите сливналии могат да разкрият своята мотивация да живеят в града, дал на България Добри Чинтулов, д-р Иван Селимински, Васил Гендов, Добри Желязков и Панайот Хитов.

В есето младежите трябва да опишат защо се гордеят със Сливен, да представят своята визия за това, как искат да изглежда родният им град и общината, и какво искат да се промени, за да видят перспектива тук.

Кандидатите на ГЕРБ вярват, че всички активни сливналии, които обичат града си, ще вземат участие в конкурса.

„Сливен е частица от мен, от моето настояще и моето бъдеще. Родена съм тук и тук съм израснала. Искам родният ми град да продължи да се развива, да се откриват нови възможности за младите хора. Много искам да бъдем отговорни и единни, и да пазим това, което се гради…“, пише една от участничките.

“Градът ни има огромен потенциал за развитие. И докато мнозина не го виждат, аз смятам да се възползвам. Искам да се реализирам добре, но и да помогна на съгражданите си. Природните ресурси и локацията го позволяват”, отбелязва в есето си млад сливналия.

Есетата може да се изпращат на адреса на офиса на ГЕРБ Сливен – бул. „Цар Освободител“ 17 или на електронната поща – на sliven_pr@gerb.bg. Крайният срок на конкурса е 30 октомври 2021 г.

На 1 ноември – Денят на народните будители, листата на ГЕРБ Сливен ще награди най-добрите творби.