Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев поздрави абсолвентите на медицинския филиал и изпрати награди за випуска

25 октомври 2021 13:06, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 568
абсолвенти Медицински филиал - Сливен

Кметът Стефан Радев поздрави абсолвентите на медицинския филиал и изпрати награди на випуска. Тази година, предвид епидемичната обстановка, ръководството на учебното заведение проведе кратка церемония по връчване на дипломите, на която присъства заместник-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. Тя връчи наградите и поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев.

„Преминахте успешно още един етап от своето развитие и вярвам, че с практика, воля и енергия ще продължите да надграждате вече постигнатото. Адмирации и респект за хуманната професия, която сте избрали, и която достойно ще упражнявате всеки ден. Тя изисква себеотдаване, съпричастност и грижа към живота и здравето на хората. Днес, в тези трудни и несигурни времена, изпълнени с толкова предизвикателства, си даваме сметка колко важни и незаменими са хората - героите в бяло“.

Кметът поздравява още ръководството и академичния състав на Филиала, с които Община Сливен има ползотворно сътрудничество.

Филиалът на Медицински университет – Варна в гр. Сливен е разкрит с решение на Народното събрание от 30 януари 2013 г. и осъществява обучение по специалностите от регулираните професии „Медицинска сестра“ и „Акушерка“, редовна форма на обучение. Образователно-квалификационната степен е „бакалавър“, а срокът на обучение е 4 години, като последната е преддипломен стаж.

25.10.2021

Снимки

------