Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

22 души посетиха мобилния кабинет до „Билла“ в първия му работен ден

25 октомври 2021 17:37,
Излъчване: Област Сливен преди 2 години, брой четения: 443
Д-р Тодор Борисов поставя ваксини в мобилния кабинет.

За близо четири часа 22 души посетиха мобилния кабинет до магазин в „Билла“ през първия му работен ден на 25 октомври и получиха своята доза ваксина.

 

Ваксините бяха поставени от д-р Тодор Борисов от Стара Загора, лекар-специалист по клинична лаборатория. Регистратор бе Валентина Кънева. С изключение на появил се в началото технически проблем, който бе отстранен своевременно от компютърни специалисти, работата им протече в спокойна обстановка. През следващите дни, от вторник до петък, включително, мобилният кабинет пред „Билла“ на бул. „Братя Миладинови“ ще приема желаещи да се ваксинират граждани от 8 до 14 часа.

 

Кабинетът бе разкрит по инициатива на областната администрация, с отзивчивостта на собственика на лечебни заведения Ибрям Алиев и директора на областната болница в Сливен д-р Васислав Петров. Подкрепа оказаха РД ПБЗН и магазин „Билла“, предоставили фургона за кабинета и терена, върху който той е разположен.

 

Активната работа на областната администрация за популяризиране на ползите от ваксините и за създаване на още по-улеснен достъп до тях продължава.

Снимки

Кабинетът ще работи от 8 до 14 часа всеки делничен ден през тази седмица.