Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Процедурата за избор на регистриран одитор бе проведена при спазването на всички законови и подзаконови нормативни актове

27 октомври 2021 13:23, Людмила Калъпчиева
Излъчване: СБР - Котел преди 2 години, брой четения: 2482

Във връзка с процедурата по избор на регистриран одитор, който да извърши независим финансов одит и заверка на годишния финансов отчет за финансовата 2021година на „Специализирана болница за рехабилитация – гр. Котел” ЕООД

 

Уведомяваме заинтересованите лица, че процедурата за избор на регистриран одитор бе проведена при спазването на всички законови и подзаконови нормативни актове.

Управителят на лечебното заведение утвърди Протокол № 1 на комисията относно процедурата с предмет „Избор на регистриран одитор за извършване на независим финансов одит и заверка на годишния финансов отчет на „СБР-Котел”ЕООД за финансовата 2021г.” , определена със Заповед № РД-04-138/18.10.2021г. С този протокол се взе решение, съгласно което бяха допуснати до участие за разглеждане на офертите на следните кандидати: „АБВП-ОДИТ СТАНДАРТ” ООД /одиторско дружество/ и на Явор Станиславов Анастасов /регистриран одитор/.

С последващо решение, взето и утвърдено със същия протокол, комисията класира на първо място офертата на участника „АБВП-ОДИТ СТАНДАРТ”ООД. Тази оферта ще бъде предложена за одобрение на Министъра на здравеопазването, който е органът, упражняващ правата на държавата в предприятието.

 

Към настоящото уведомление е приложен Протокол № 1 от проведеното заседание на комисията, както и проект за договор.

Файлове

Уведомление [155KB]

Microsoft Word Open XML Document

Проект за договор [184KB]

Portable Document Format File

Протокол на комисията [192KB]

Portable Document Format File