Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

До 26 ноември в Община Сливен се приемат номинации за 10-те най-добри спортисти

05 ноември 2021 10:48, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 355
Nominaciy

Община Сливен стартира номинации за определяне на 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и бъдеща звезда на Община Сливен. Спортните клубове трябва да подадат в Община Сливен предложенията си до 26 ноември. Резултатите ще бъдат обобщени от експертна комисия по номинациите, предложена и гласувана от представителите на клубовете и утвърдена със заповед на кмета Стефан Радев.

Документите трябва да съдържат членска карта на състезателя или друг документ, доказващ клубната принадлежност, заверена за съответната календарна година, заверен протокол /копие/ от състезанието, в което е заел призово класиране и наименование на интернет адреса на спортната организация, където са публикувани. При равен брой точки между двама и повече състезатели, се взима под внимание второто най-високо постижение през изтеклата година, като за него се изисква също заверен протокол /копие/ от състезанието, в което е заел класирането. При повторно равенство, се взима трето и т. н. класиране при същите условия.

За треньор на годината ще бъде номиниран личният треньор на победителя в анкетата за най-добър спортист за 2021 година. За най-добър отбор от колективните спортове ще бъде избран отборът с най-добри показатели през годината за мъже и жени. При липса на такива ще се гледа най-доброто класиране в съответната по-малка възрастова група.

Най-добър спортист с увреждания ще бъде посочен от председателя на СК за хора с увреждания „Сини камъни”-Сливен. За „Бъдеща звезда“ се номинират всички спортисти под 16 години в годината на номинация по съответните критерии.

За индивидуалните спортове всеки клуб номинира завоювалите първо място на държавния шампионат за всички възрасти и категории под 16 години. За номинация трябва да е изпълнено условието спортният резултат да е реализиран в конкуренция от 6 /шест/ или повече участника в съответната дисциплина / категория, в която е завоювано постижението.

При колективните спортове представител на всеки клуб номинира най-перспективна възрастова група от клуба. Награда се връчва на капитана на номинирания отбор.

Във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната и високия процент на заболеваемост от Ковид-19, датата на тържествената церемония по награждаване все още не е фиксирана окончателно.