Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Афузов поздрави полицията с Архангеловден

08 ноември 2021 08:23,
Излъчване: Област Сливен преди 2 години, брой четения: 344
Минчо Афузов, областен управител на област Сливен

Областният управител Минчо Афузов поздравява служителите на полицията в Сливен и областта послучай професионалния им празник.

 

Освен с преките си задължения, през изминалата година и половина служителите на реда бяха ангажирани и с други отговорни задачи, заяви Афузов. Те оказаха съдействие на институциите за ограничаване обхвата на епидемията и бяха пряко ангажирани с контрола за спазването на противоепидемичните мерки, както и с превенцията на нарушенията срещу политическите права на гражданите и опазването на реда при провеждането на изборите, подчерта областният управител.

 

В поздравителни адреси до директора на ОД на МВР ст.комисар Димитър Величков и началниците на РУ на МВР в четирите общини Минчо Афузов отправи пожелания към целия състав на полицията за здраве, сили и удовлетворение от изпълнения служебен дълг.

 

За първи път празникът на българската полиция се отбелязва през 1924 година. След известно прекъсване, през 1999 г. денят, в който православната църква чества св. Архангел Михаил, отново е обявен за неин професионален празник.