Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„Коледно вълшебство 2021“ от децата на Сливен за Рождество Христово

14 декември 2021 11:44, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 518
Koledno vulshebstvo_2021

Пандемичната обстановка в страната, и тази година, не позволи провеждането на традиционния Коледен концерт на децата от сливенските детски градини. Въпреки това, малчуганите и техните учители са се постарали отново да зарадват малки и големи, като са подготвили своя коледен поздрав в предварително записани видеа. Те са поместени на сайта на Община Сливен, в раздел „Коледно вълшебство 2021 г.“ на следния линк: https://mun.sliven.bg/koledno-valshebstvo-2021

Освен празничните изпълнения са включени и кадри на отличените деца в традиционния конкурс за детска рисунка „Аз и моят град“.

„Поздравявам всички деца и им благодаря за изпълненията. Бъдете здрави и много послушни. Пожелавам на вас и семействата ви весели празници, смело да мечтаете и нека всяко сбъднато желание, роди ново, още по-голямо!“, пожела кметът Радев. Той приветства креативността и положеното старание на децата, като им пожела още все така с любопитство да опознават света.

Коледните подаръци за детските градини са осигурени от Община Сливен, съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

 

Снимки

Koledno vulshebstvo_2021