Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Клуб по снукър “Савулен” в ОУ “Панайот Хитов”

20 януари 2022 18:14, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 2 години, брой четения: 1188
Снукър

Не е задължително да сте снукър играч, за да се забавлявате.

От учебната 2021 година ОУ “Панайот Хитов” предлага на своите възпитаници да участват в нов клуб - Спортен клуб по снукър “Савулен”. Благодарение на директора на институцията, учителя по Физическо възпитание и спорт Енчо Колев, ръководител на клуба, и не на последно място Българската федерация по снукър, с председател Олег Велинов, които бяха така добри да дарят на училището оригинална снукър маса. Неизменна помощ ни оказа и първият шампион на България по снукър Красимир Камешев, който монтира съоръжението и оборудва масата - щеки и топки и всичко необходимо. Помещението, в което се помещава клубът, бе ремонтирано и пригодено за целта благодарение на любезната подкрепа на Топлофикация Сливен, за което сме признателни и благодарим за дългогодишната съвместна работа с институцията.

Малки и големи, начинаещи и професионалисти, любители на аристократичната игра, ще имат възможността да повишат способностите си и да се забавляват едновременно. Структурата на клуба и методите, по които ще се работи са ясни и точни, предлагащи конкуренция между учениците и приятна обстановка в духа на взаимното уважение и джентълменското съревнование, присъщо за снукъра.

Изключително благодарни сме на всеки, приел предизвикателството, което си поставихме в името на нашите деца и си пожелаваме да популяризираме играта сред младото поколение, а защо не и да вдъхновим следващите Рони О'Съливан, Марк Шелби или Нийл Робъртсън!

Снимки

СнукърСнукърСнукърСнукър