Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приемен ден на кмета Стефан Радев и негови заместници се проведе днес

03 февруари 2022 16:22, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 552
Priemen den

Казуси, свързани предимно с водопреносната мрежа в различни части на града, поставиха днес жители в приемния ден на кмета Стефан Радев и негови заместници. Сливенският градоначалник беше помолен за съдействие при решаване на проблем с водоподаването в един от районите на Сливен. Кметът обеща да разгледа възможните варианти с експерти и ако е възможно, да се търси решение по казуса.

От името на живущи във вилна зона, граждани изразиха благодарност към ръководството на Общината за поставяне на частично осветление и запълване на дупки по пътя в района. Жител на квартал „Речица“ внесе подписка в подкрепа на позицията на Общината в преговорите за финансиране на подмяна на цялата водопроводна мрежа в квартала.

В рамките на приемния ден от част от заместниците на Стефан Радев беше потърсено съдействие по жилищни въпроси и казуси, свързани с трудовата заетост и др.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

 

Снимки

Priemen denPriemen denPriemen den