Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Международен търговско-информационен портал на предприятия в България, Русия и страните от Балканския регион

10 февруари 2011 15:01,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1506
лого

На 10 февруари 2011 г. в областна администрация Сливен се получи информация от Сдружение с нестопанска цел „Руско-балканска иформационно-икономическа агенция” за създаването на Международен търговско-информационен портал на предприятия в България, Русия и страните от Балканския регион.

Ръководството на сдружението се обърна към областния управител г-н Марин Кавръков с молба за подкрепа на този проект и популяризиране за началото на работата на портала.

Целта е активизиране на дейността и по-обстойно представяне на икономическите възможности на област Сливен и създаване на вътрешни и международни договорни отношения. Регистрацията на предприятията от региона с поместване на предлаганата от тях продукция и услуги, ще спомогне за реализирането на съвместни икономически социално значими проекти, ще позволи ефективно да се оцени евентуалното сътрудничество и необходимите за това ресурси.

Базата данни за предприятията в Русия, Албания, България, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия Словения, Турция и Хърватия съдържа повече от 2 /два/ милиона предприятия, работещи в реалния сектор на икономиката.

Порталът е достъпен на следния интернет адрес: www.tradeportal.bg