Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Изгодна ли е покупката на трактор втора ръка?

20 април 2022 13:50, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 2 години, брой четения: 835
Изгодна ли е покупката на трактор втора ръка?

Тракторът е една от ключовите видове техника за всяко едно стопанство. Това е и една от машините, които имат най-голямо натоварване, тъй като се използва за редица операции, както във фермата, така и на полето; както в малки, така и в големи земеделски стопанства. Когато наближи момента за обновяване на машинния парк, фермерите започват да си задават един основен въпрос - нов или трактор втора ръка?

 

Със сигурност нова техника е по-добрият вариант, но и инвестицията е далеч по-мащабна, а понякога дори непосилна за голяма част от земеделците. Съществува обаче лесна възможност, чрез която фермерите могат да се сдобият с евтин трактор втора ръка без допълнителни главоболия.

Защо да изберете Titanmachinery.bg?

 

Онлайн магазина на Titanmachinery.bg е мястото, на което ще откриете множество обяви за употребявана селскостопанска техника от цяла България. Разгледайте още сега нашите оферти и спрете да се тревожите за предстоящите мероприятия на нивата или за работата във фермата.

Как да изберем употребяван трактор?

 

Независимо, че говорим за трактор втора ръка, трябва да сте убедени, че новото допълнение към машинния ви парк, ще се справи с желаните от вас задачи. Именно затова създадохме кратък списък какво е препоръчително да проверите преди да инвестирате в машина втора ръка.

 

 

 

Работно състояние

Попитайте за наличие на дефекти и повреди

Сервизна история

Гаранция

Експлоатационно време

Възможност за сервиз и обезпеченост на резервни части

 

Освен това е добре да сте наясно с точните размери на обработваемата ви земя, спецификите на отглежданите от вас култури и инвентара, който ще бъде агрегатиран към трактора. Всичко това ще ви помогне да пресметнете дали избраната от вас машина ще успее да задоволи капацитета на вашето стопанство.

Избирайте сред най-добрите оферти

Titanmachinery.bg поддържа една от най-големите бази данни с оферти за трактори втора ръка в цялата страна. На сайта ще намерите разнообразие от водещи марки и модели - американски, японски, немски и други, сред които Case IH, CLAAS, DEUTZ, New Holland, STEYR, FENDT.

 

Ако търсите възможност за лизинг или имате други въпроси, свържете с нас на 0888 133 338 още сега!