» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ

20 April 2022 15:24, Nevelina Kikjova
Emission of: HS "Y. Yovkov" (X) 2 years ago, number of readings: 557
Снимка 1

Във връзка с приключване на стажантската практика на абсолвенти от специалност "Предучилищна и начална училищна педагогика" в Технически университет - София, ИПФ - Сливен се състоя среща между учители от СУ "Йордан Йовков" и бъдещите им колеги.

Ръководителят на катедра "Педагогика и мениджмънт" доц. д-р К.Белчева поднесе поздравителен адрес от името на ръководството на ИПФ - Сливен към директора и екипа от базови учители с благодарност за оказаната подкрепа и придобитите практически знания и умения на студентите.

Бъдещите педагози изразиха удовлетвореността си, че са имали възможност да черпят опит и самочувствие по време на реални учебни часове.

Директорът на СУ "Йордан Йовков" - Диана Кънева, използва срещата за да даде конкретни практически съвети на абсолвентите за бъдещите им срещи с работодатели в образователната система.

Вярваме, че екипът на СУ "Йордан Йовков" - Сливен вдъхна вяра у младите хора, че професията "учител" е призвание и ежедневно предизвикателство.

Photos

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7Снимка 8Снимка 9Снимка 10Снимка 11Снимка 12Снимка 13Снимка 14Снимка 15Снимка 16Снимка 17Снимка 18Снимка 19Снимка 20Снимка 21Снимка 22Снимка 23Снимка 24Снимка 25