Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Поздравителен адрес от областния управител на Сливен г-н Вълчев до г-жа Наташа Иванова - носител на престижната награда "Аргира Жечкова"

23 май 2022 16:02,
Излъчване: Област Сливен преди около 1 година, брой четения: 308
аргира

ДO

Г-ЖА НАТАША ИВАНОВА

ДИРЕКТОР НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ

„ДИМИТЪР РОХОВ”- СЛИВЕН

 

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаема г-жо Иванова,

 

Изключително ми е приятно да ви поздравя по повод заслужената престижна награда „Аргира Жечкова”, на която сте носител за 2022г.!

Чест е за нашия град и мен като областен управител, че имаме такива изключителни хора, като Вас, които се грижат младите поколения да са ерудирани, възпитани, успешни в спорта и в живота горди българи.

Вярвам, че Вие сте достойна последователка на делото на видната общественичка и учителка Аргира Жечкова. Чест е за града ни, че в Сливен продължават да се раждат, работят и развиват просветителска дейност, такива дейни и видни личности. Вие сте доказателство за тази приемственост.

Успехите на един учител се мерят през реализацията на учениците му. Вашите възпитаници в годините се справят успешно както в спорта, така и в науката, и живота. Повереното Ви училище е символ на успеха на поколения талантливи деца, реализирали се успешно както в България, така и на много места по света.

 

 

 

Считам, че комисията към Община Сливен е направила възможно най-добрия избор, като ви е присъдила годишната награда „Аргира Жечкова“, която се отрежда на жена учител и общественик с принос за издигане престижа на учителската професия и доказани високи професионални умения, като преподавател и възпитател на младото поколение.

Прекланям се пред работата ви да възпитавате достойни поколения българи! Бъдете горда със своите ученици! Продължавайте все така всеотдайно да ги водите към нови знания и умения, да ги възпитавате в честност и почтеност, във вяра в доброто, да ги изграждате като достойни личности! Пожелавам ви крепко здраве, сили, вяра и воля, въпреки предизвикателствата на образователната ни система, да водите идните поколения по пътя на знанието!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 май 2022 г. С уважение: Веселин ВЪЛЧЕВ

гр. Сливен Областен управител на област Сливен