Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Веселин Вълчев проведе заседание на Областна комисия по безопасност на движението по пътищата

26 май 2022 17:47,
Излъчване: Област Сливен преди 2 години, брой четения: 336
123

Областният управител Веселин Вълчев проведе заседание на Областна комисия по безопасност на движението по пътищата. Участие в заседанието взеха представителите на другите институции, агенции и неправителствени организации от региона. Чрез видеоконферентна връзка специален гост на заседанието бе г-н Бразилов, представител на Държавна агенция Безопасност на движението по пътищата

На заседанието бе приета текуща обобщена информация за първото тримесечие на 2022 г. за дейността на комисията и динамиката на пътнотранспортния травматизъм в региона. Обсъдено бе провеждането на областно учение „3а реакция при настъпило пътнотранспортно произшествие". Коментирани бяха и идеи и предложения за отбелязване на 29 юни - Националния ден на безопасността на движението по пътищата.

Г-н Вълчев повдигна и въпросa за опасното кръгово кръстовище при с. Тополчане. Коментирани бяха и дейностите по ремонта на пътя при с. Стара река, както и новото кръгово кръстовище на входа на Сливен от към Нова Загора, въвеждането му в експлоатация и регулирането му.

Снимки

123412345