» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител Веселин Вълчев проведе заседание на Областна комисия по безопасност на движението по пътищата

26 May 2022 17:47,
Emission of: District Sliven 2 years ago, number of readings: 335
123

Областният управител Веселин Вълчев проведе заседание на Областна комисия по безопасност на движението по пътищата. Участие в заседанието взеха представителите на другите институции, агенции и неправителствени организации от региона. Чрез видеоконферентна връзка специален гост на заседанието бе г-н Бразилов, представител на Държавна агенция Безопасност на движението по пътищата

На заседанието бе приета текуща обобщена информация за първото тримесечие на 2022 г. за дейността на комисията и динамиката на пътнотранспортния травматизъм в региона. Обсъдено бе провеждането на областно учение „3а реакция при настъпило пътнотранспортно произшествие". Коментирани бяха и идеи и предложения за отбелязване на 29 юни - Националния ден на безопасността на движението по пътищата.

Г-н Вълчев повдигна и въпросa за опасното кръгово кръстовище при с. Тополчане. Коментирани бяха и дейностите по ремонта на пътя при с. Стара река, както и новото кръгово кръстовище на входа на Сливен от към Нова Загора, въвеждането му в експлоатация и регулирането му.

Photos

123412345