Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На 50 сега, за 50 напред! Резултати от юбилейната дарителска кампания!

02 юни 2022 12:05, Ефросина Кисьова (ПГПЗЕ "Захарий Стоянов")
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди около 1 година, брой четения: 1403
фондация

Любимата Гимназия на почти 5000 възпитаника от 47 випуска, преминали от 1976 до 2022, вдъхнови алумни ентусиасти да участват в първата организирана дарителска кампания На 50 сега, за 50 + напред, посветена на 50-годишния юбилей на Езиковата. Кампанията завърши на 31 май 2022 г.! С гордост споделяме днес резултатите от нея!

 

Вдъхновени, развълнувани и обединени, в полза на ПГПЗЕ Захарий Стоянов, гр. Сливен и новосъздадената Фондация Езиковата Сливен, www.ezikovatasliven.org, събрахме 7010 лв от 38 бивши възпитаници, родители и 19 учители пенсионери, направихме допълнителни 3500 лв алумни целеви разплащания и осигурихме алумни спонсорства в натура от Шато Ботево, фабрика за безалкохолни НЕСИ, Винарна Афузов, Радио 1, Сънпаур България, Тера Миролио Фамили Естейт. Дареното, споделеното и довереното направи възможно да се случат:

 

- Юбилейният концерт! 13 май 2022! Вижте ни, запомнете ни, разкажете за нас! Отбелязахме първите 50, но празнувахме началото на следващите 50!

https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZ1f2HVZdieUk83F4q8a8j3E0qFgf0x990Pk;

- Юбилейният ученически конкурс “Моята Гимназия на 50, а сега накъде!”, осиурил 6 парични награди и 26 почетни значки на Езиковата за всичките 26 участника! Победителят ни каза “Ще търся щастието в другите, за да го намеря и в себе си”, а пълният текст на творбата й, както и тези на всички останали участници, ще ни зарадват скоро на www.ezikovatasliven.org!

- Юбилейният билборд Едно Решение, Хиляди успехи! Целият град говори за нас!

- Юбилеен ремонт на фасадно пъзел лого в сградата на Езиковата, вдъхновило логото на фондация Езиковата Сливен и почетната значка на Езиковата! Трескаво се работи, очаквайте снимки!

- Юбилейна представителна месингова табела с логото на Фондация Езиковата Сливен за монтиране в сградата на Езиковата! Да напомня за бившите, да вдъхновява настоящите! Очаквайте снимки!

- Юбилеен тираж на първата почетна значка Езиковата Сливен в партньорство с Монетен двор АД към БНБ. Първият тираж е вече изчерпан за участвалите алумни дарители и спонсори в юбилейните чествания! Участвайте в следващия и поръчайте своята почетна значка, ето тук: https://platformata.bg/bg/kauzi/1641:e/details/campaign.html!

Сърдечна благодарност за щедростта и споделената юбилена радост! На прав път сме, продължаваме!

 

Следете за нашите нови кампании и иницативи на www.facebook.com/ezikovataslivenfoundation и се регистрирайте за актуални новини на www.ezikovatasliven.org.!

 

Дарина Кадънкова

Председател на УС

Фондация Езиковата Сливен

 

 

Снимки

фондацияфондацияфондацияфондацияфондацияфондация