» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Среща на ръководството на областна администрация с представители Конфиндустрия България

23 February 2011 14:03,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1487
среща

Днес, 23.02.2011 г. /сряда/ от 10.30 часа, ръководството на областна администрация проведе среща с представители Конфиндустрия България. Конфиндустрия България е сдружение на италианските предприемачи в България.

В делегацията бяха включени директора на Асоцияцията на италианските предприемачи в България г-н Федерико Каси,, териториалния представител за Сливен г-н Даниело Габиони, съветника Габриеле Полоно, г-н Франко Миролио собственик на най – голямата италианска фирма в област Сливен, както и членове на сдружението.

Посещението имаше за цел да се представи дейността на сдружението и да бъдат представени на местните власти, фирмите, които работят на територията на област Сливен. На срещата бе изразено желание за засилване на икономическите контакти с местната делова общност. Италианските представители търсят сериозни фирми и партньори за бъдещи съвместни дейности и проекти. Те считат, че Сливен е стратегическо място, затова представителите на Конфиндустрия България, имат желанието да приложат опита на италианските компании в услуга на местните фирми.

Областният управител направи презентация на област Сливен и представи всички икономически направления като индустрия, селско стопанство, енергетика, туризъм и др., области, в които има потенциал за инвестиции от страна на италианските предприемачи.

Представителите на сдружението помолиха областния управител за съдействие за презентиране в професионалните училища на възможностите за израстване в ерархията на италианските фирми.

Всички присъстващи на срещата се обединиха около идеята да са насърчават хората да работят и живеят в България.

В прикачения файл публикуваме подробна информация за Конфиндустрия България.

Photos

срещасреща

Files

инфо [30.0KB]

Microsoft Word Document