Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отборът на Сливен се представи достойно на 18-та Международна учителска спартакиада

14 септември 2022 16:01, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 370
учители от Сливен - Спартакиада 2022

Учители от Сливен участваха в 18-та Международна учителска спартакиада, която се проведе от 30 август до 4 септември. Отборът ни се представи много добре, като зае 5-то място в генералното класиране. Участниците се завърнаха с 6 комплекта медали и 7 купи. Наградите им връчиха служебният министър на образованието Сашо Пенов и председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева.

В състезанието по футбол те спечелиха златен медал, при смесените двойки от надпреварата по петанк също се окичиха със златен медал. От състезанието по петанк за мъже - сребърен медал, бронз от плуване свободен стил при мъжете, бронз за мъжете и при стрийтбола, бронз при теглене на въже и 4-то място за жени-стрийтбол.

Организатори на събитието бяха Синдикатът на българските учители и Българската работническа федерация „Труд, спорт и здраве“ към Конфедерацията на независимите синдикати в България.

Председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева изпрати благодарствен адрес до кмета Стефан Радев за подкрепата, която той и Общината оказаха на учителите за участието им в събитието.

„Изключително сме ви благодарни, тъй като вашата съпричастност допринесе тазгодишната Спартакиада да се проведе при висок спортен дух и самочувствие на участниците от Сливен“, пише в благодарствения адрес от Янка Такева.

 

Снимки

учители от Сливен - Спартакиада 2022учители от Сливен - Спартакиада 2022учители от Сливен - Спартакиада 2022учители от Сливен - Спартакиада 2022