Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Детска градина „Здравец“ в кв. „Речица“ вече разполага с нова детска площадка

28 септември 2022 13:27, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 378
Nova ploshtadka

С музикална и танцова програма, подготвена от малчуганите от Детска градина „Здравец“ в кв. „Речица“, днес бе открита символично новата площадка за игра в двора на детското заведение. Събитието уважи кметът Стефан Радев, който поздрави всички за новата придобивка. На децата той пожела да бъдат любознателни, безгрижно детство и да слушат своите учители. Той увери, че Община Сливен ще продължи с инвестициите в образователната инфраструктура, което е и сред приоритетите на него и екипа му.

Средствата за изграждането на площадката бяха отпуснати от Община Сливен. Паралелно с дейностите е изграден и вход към детската градина, какъвто до момента не е имало.

От свое име и от името на колегите си и родителите, директорът на „Здравец“ Стефка Пенкова, изказа благодарност към сливенския градоначалник за поетия и изпълнен ангажимент. Община Сливен е организирала и отстраняването на опасно дърво в двора на детската градина, намиращо се на мястото на новата площадка за игра и e застрашавало живота и здравето на всички. Днес вече мястото е облагородено, разполага с кът за отдих и занимания на открито и така на децата е осигурено свободно пространство, където да играят и да се радват на много празнични моменти.

Към момента детската градина се посещава от 100 деца, разпределени в 4 възрастови групи.

Снимки

Nova ploshtadkaNova ploshtadkaNova ploshtadkaNova ploshtadkaNova ploshtadkaNova ploshtadkaNova ploshtadkaNova ploshtadka