» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Обява на Министерство на труда и социалната политика за закупуване на 6 бр. имоти по Националния план за възстановяване и устойчивост

29 September 2022 17:39,
Emission of: District Sliven 1 year ago, number of readings: 406

Министерство на труда и социалната политика изпълнява дейности по проект № П41 „Развитие на социалната икономика“ от Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България, одобрен с Решение № 203 на Министерския съвет от 07.04.2022 г., очертаващ помощта по Механизма за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз.

Компонент 1 от проекта - „Развитие на регионален административен капацитет за модернизация на предприятията на социалната и солидарна икономика и въвеждане на индивидуализирани софтуерни, хардуерни, мрежови и пласмент решения“ предвижда да бъдат придобити шест имота в шестте района на страната по NUTS-2.

Във връзка с горепосоченото Министерство на труда и социалната политика (МТСП), стартира набиране на офертни предложения чрез публикуване на обява на официалната страница на МТСП (https://www.mlsp.government.bg/sotsialna-ikonomika).

Изискванията за параметрите на имотите са подробно разписани в приложената обява.

 

Files

Обява [149KB]

Portable Document Format File