Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Деца показаха умения по плуване пред шампиона Петър Стойчев при отварянето на закрития басейн в Сливен

22 октомври 2022 15:40, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 652
Петър Стойчев в Сливен

Закритият общински басейн в Сливен отвори врати за посетители след приключване на третия етап от ремонтните дейности. Деца от сливенски училища демонстрираха умения в различни стилове пред кмета Стефан Радев и специалния гост - световният шампион по плуване Петър Стойчев, от когото всички участници получиха автограф.

В залата, в която се помещава басейнът, е извършена цялостна подмяна на отоплителна система, премахнати са старите плочки по пода и стените. Поставени са нови, по-безопасни, с неплъзгаща повърхност.

Кметът информира, че външният вход към басейна е облагороден. "Извършено е озеленяване, поставени са нови огради и изглежда много по-добре. В предишните етапи на ремонта направихме всичко, което можем по технологията на пречистването на водата, сменихме плочките вътре в басейна. От тук нататък остават козметични неща, д които да го правим по-атрактивен, по приятен за ползване, за да може повече деца да идват и да плуват", каза Стефан Радев.

Петър Стойчев, който познава съоръжението от предишно посещение, даде висока оценка на извършеното досега.

"Басейнът изглежда много добре и много ми харесва. Съоръжението е съвременно, удобно за начално обучение. Разликата от предишното ми посещение е очевидна. Поздравявам екипа на г-н Радев за положените усилия, защото басейнът изглежда фантастично. Едно прекрасно съоръжение, на което би завидял всеки стопанин", каза световният шампион.

От понеделник до петък басейнът ще работи от 7 до 20 часа, а в събота и неделя - от 9 до 18.

22.10.2022 г.

Снимки

Петър Стойчев в СливенПетър Стойчев в СливенПетър Стойчев в СливенПетър Стойчев в Сливен