Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Представители на областна администрация учавстваха в обучение за усвояване на средства от Структурните и Кохезионния фондове

10 март 2011 14:55,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1233
снимка

Заместник областните управители г-н Пейчо Пейчев и г-н Христо Карабекиров участваха в двудневно обучение, организирано по проект „Укрепване капацитета на регионалните и местни власти за усвояване на средства от Структурните и Кохезионния фондове на ЕС” в Созопол.

В обучението за експерти от регионални и местни власти взеха участие също г-жа Цветана Ненова, експерт за връзки с обществеността, г-жа Петя Качарова, началник отдел „Регионално развитие” и г-жа Женя Андонова, старши експерт отдел „Регионално развитие” .

Теми, които бяха залегнали и разисквани по време на обучението бяха: основи на управлението на проекти, техники и инструменти за управление на проекти, ръководителят на проекта – мениджър на влиянието и нови измерения в управлението на проекти.

Г-жа Петя Качарова участва като лектор и представи алгоритъм с основните стъпки при проектиране и строителство на общински инфраструктурни обекти.