» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Представители на областна администрация учавстваха в обучение за усвояване на средства от Структурните и Кохезионния фондове

10 March 2011 14:55,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1234
снимка

Заместник областните управители г-н Пейчо Пейчев и г-н Христо Карабекиров участваха в двудневно обучение, организирано по проект „Укрепване капацитета на регионалните и местни власти за усвояване на средства от Структурните и Кохезионния фондове на ЕС” в Созопол.

В обучението за експерти от регионални и местни власти взеха участие също г-жа Цветана Ненова, експерт за връзки с обществеността, г-жа Петя Качарова, началник отдел „Регионално развитие” и г-жа Женя Андонова, старши експерт отдел „Регионално развитие” .

Теми, които бяха залегнали и разисквани по време на обучението бяха: основи на управлението на проекти, техники и инструменти за управление на проекти, ръководителят на проекта – мениджър на влиянието и нови измерения в управлението на проекти.

Г-жа Петя Качарова участва като лектор и представи алгоритъм с основните стъпки при проектиране и строителство на общински инфраструктурни обекти.