Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков присъства на официалното стартиране на проект „Не сте сами”

14 март 2011 15:50,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1237
снимка

На 14.03.2011 г. /понеделник/ от 10,00 часа в заседателната зала на областна администрация бе стартиран проект „Не сте сами” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” – фаза 3.

На официалното откриване присъстваха Народният представител от ПП ГЕРБ г-жа Десислава Танева и областният управител г-н Марин Кавръков.

Основната цел на проекта е осигуряване в домашна среда на достоен и независим живот на възрастни, самотно живеещи хора и хора с увреждания чрез доставчиците на социални услуги, домашни помощници и социални асистенти. Те ще работят за удовлетворяване на техните специфични потребности, за целенасочено организиране на свободното време и повишаване на социалната активност с цел подобряване на качество на живот на възрастните и болни хора.

Проектът е на СНЦ ”За духовни и социални дейности” и партньори „Есо Комерс” ООД и Фондация „Рози” . Ръководител на проекта е г-жа Гинка Стоянова.

Изпълнителите на проекта изказаха благодарност на г-жа Десислава Танева за оказаното съдействие при финансирането на проекта.

За повече информация и възможностите за реализация чрез проекта публикуваме адреса:

Гр. Сливен, „Кооперативен пазар”, ул. „Цар Симеон І” № 2, етаж. 2, офис 6, GSM 0888535070 и 0878989731

Снимки

снимкаснимкаснимкаснимка