Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Днес се проведе работна среща на бизнеса от област Сливен с д-р Хасан Бармауи, почетен консул на ХАШЕМИТСКО КРАЛСТВО ЙОРДАНИЯ

14 март 2011 16:15,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1212
снимка

Днес, 14.03.2011 г. /понеделник/, от 13,00 часа в заседателната зала на областна администрация се проведе работна среща на бизнеса от област Сливен с д-р Хасан Бармауи, почетен консул на ХАШЕМИТСКО КРАЛСТВО ЙОРДАНИЯ.

Домакини на срещата бяха областният управител г-н Марин Кавръков и зам. областният управител г-н Христо Карабекиров.

В период на световна икономическа криза Кралство Йордания и районът са в етап на растеж. Напредък има в областите строителство, инфраструктура и развитие на глобални проекти. За това, сега е времето за встъпване на тези пазари, както и за затвърждаване на присъствието на българските фирми в Йордания.

„Йордания – голям пазар и врата за България и европейските страни към арабския свят. За нас е чест, че „Дни на Българския бизнес в Йордания”, в периода 26 – 29 март 2011 г. в Аман, ще премине под патронажа на Министерство на земеделието и храните и лично министър Д-р Мирослав Найденов” каза на присъстващите Д-р Хасан Бармауи. На работната среща той направи презентация на Кралство Йордания и възможностите за бизнеса там.

Почетният консул на ХАШЕМИТСКО КРАЛСТВО ЙОРДАНИЯ лично покани представителите на местния бизнес да посетят Кралство Йордания. Да представят и рекламират своите продукти и услуги пред йорданските инвеститори. Тази среща ще е чудесно място за среща на бизнеса от двете страни и за проучване на нови възможности както в традиционните, така и в нови сектори на националните икономики.

На сайта публикуваме презентацията, която представи д-р Хасан Бармауи и поканата и регистрационната форма за участие в „Дни на Българския бизнес в Йордания”.

Снимки

снимкаснимкаснимкаснимка

Файлове

презентация [1.13MB]

PowerPoint Presentation

регистрационна форма [67.5KB]

Microsoft Word Document