» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Днес се проведе работна среща на бизнеса от област Сливен с д-р Хасан Бармауи, почетен консул на ХАШЕМИТСКО КРАЛСТВО ЙОРДАНИЯ

14 March 2011 16:15,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1217
снимка

Днес, 14.03.2011 г. /понеделник/, от 13,00 часа в заседателната зала на областна администрация се проведе работна среща на бизнеса от област Сливен с д-р Хасан Бармауи, почетен консул на ХАШЕМИТСКО КРАЛСТВО ЙОРДАНИЯ.

Домакини на срещата бяха областният управител г-н Марин Кавръков и зам. областният управител г-н Христо Карабекиров.

В период на световна икономическа криза Кралство Йордания и районът са в етап на растеж. Напредък има в областите строителство, инфраструктура и развитие на глобални проекти. За това, сега е времето за встъпване на тези пазари, както и за затвърждаване на присъствието на българските фирми в Йордания.

„Йордания – голям пазар и врата за България и европейските страни към арабския свят. За нас е чест, че „Дни на Българския бизнес в Йордания”, в периода 26 – 29 март 2011 г. в Аман, ще премине под патронажа на Министерство на земеделието и храните и лично министър Д-р Мирослав Найденов” каза на присъстващите Д-р Хасан Бармауи. На работната среща той направи презентация на Кралство Йордания и възможностите за бизнеса там.

Почетният консул на ХАШЕМИТСКО КРАЛСТВО ЙОРДАНИЯ лично покани представителите на местния бизнес да посетят Кралство Йордания. Да представят и рекламират своите продукти и услуги пред йорданските инвеститори. Тази среща ще е чудесно място за среща на бизнеса от двете страни и за проучване на нови възможности както в традиционните, така и в нови сектори на националните икономики.

На сайта публикуваме презентацията, която представи д-р Хасан Бармауи и поканата и регистрационната форма за участие в „Дни на Българския бизнес в Йордания”.

Photos

снимкаснимкаснимкаснимка

Files

презентация [1.13MB]

PowerPoint Presentation

регистрационна форма [67.5KB]

Microsoft Word Document