» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

ДЕН НА РОЗОВАТА ФЛАНЕЛКА

22 February 2023 15:23, Nevelina Kikjova
Emission of: HS "Y. Yovkov" (X) 1 year ago, number of readings: 427
Снимка 1

С песен за приятелството и български народни хора, учениците от СУ „Йордан Йовков“ отбелязаха Деня за борба с тормоза в училище, познат още като Ден на розовата фланелка.

По този повод беше организиран и конкурс под надслов „Училище за приятели“. В него се включиха учениците от начален и прогимназиален етап, като представиха 65 рисунки, а най-добрите ще бъдат наградени с книги и грамоти.

Сред отличените рисунки са: Мелиса Маджарова и Йоан Михайлов от 1. а клас, Симона Куманова, Стефани Василева, Даниел Петров и Недялка Господинова от 2. а клас, Светлозар Кондев, Серкан Мустафов, Йоан Енчев от 3. а клас, Ева-Мария Гуиди и Виолета Христова от 3. б клас, Вили Панова, Васил Динев и Янислава Господинова от 4. б клас, Деница Милкова и Деница Стефанова от 5. а клас, Силвия Ангелова от 7. а клас.

Всички те са изложени във фоайетата на училището.

Учениците от 4. а и 4. б клас изпълниха песен за приятелството.

С всяка изминала година отбелязването на този ден се превръща в добра традиция в нашето училище. В подходящ повод да поговорим за приятелството, за да превърнем добрите послания в норма на поведение.

Днешното събитие бе финансово подкрепено от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Photos

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7Снимка 8Снимка 9Снимка 10Снимка 11Снимка 12Снимка 13Снимка 14Снимка 15Снимка 16Снимка 18Снимка 19Снимка 20