Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев поздравява дамите от общински структури в община Сливен по случай 8 март

08 март 2023 14:06, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 494
8 mart

Поздравителни адреси по случай Международния ден на жената – 8 март, изпрати кметът Стефан Радев до всички дами, които са част от общинските структури в Сливен. Сред тях са училищата и детските градини, социалните центрове, Дом за стари хора-Сливен, културните институти и народните читалища.

„Поздравявам всички жени за нежната сила, с която правят света по-добър! Майките, които със своята отдаденост, са наша опора и утеха. Бъдете благословени за това, че дарявате живот и сте движещата сила в грижата и отглеждането на децата ни!“, се посочва в част от поздравлението на градоначалника. Той пожелава на всички здраве, успехи, вяра и мирни дни.

В изпълнение на амбициозната си политика, насочена към изграждане и обновяване на материалната база на обектите от образователната, социалната и културната сфери, Общината предвижда поетапни ремонти и занапред, бе категоричен кметът Радев. През последните няколко години беше обновена базата на редица пенсионерски клубове в града. С решение на Общинския съвет, миналата година дейността им бе разширена, като обхвана потребители от различни социални групи. Като следваща стъпка в надграждането на социалните услуги, предстои Общината да кандидатства с проект за обновяване на Дома за стари хора. Цялостното обновяване, доизграждане и ремонт на детски градини в Сливен и в малките населени места, също са част от планираните дейности.

 

Снимки

8 mart8 mart8 mart