Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Избор на плажна рокля и бански и как това ни гарантира моден успех?

28 март 2023 16:18, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 година, брой четения: 376
Плажна рокля

Перфектният външен вид, съчетан с комфорт, е гаранция за успешна ваканционна почивка. Разнообразието от кройки и цветове ви позволява да изберете бански костюм, който да отговори на всички очаквания на бъдещата си притежателка. Класически или изтънчени, в приглушени или ярки цветове – какъв тоалет ще изберем зависи само от индивидуалните ни предпочитания. Струва си да се отбележи, че в момента на върха са както бикините от две части, така и целите бански костюми.

 

Цветен световъртеж на плажа

Плажната мода привлича все повече женско внимание. Дизайнерските тоалети привличат вниманието на представителките на нежния пол и им позволяват да се чувстват изключително привлекателни под слънчевите лъчи. Пълни с цветове, съобразени с тялото, те разкриват неговата възвишена красота. Наскоро по световните модни подиуми се появиха целите бански костюми, съчетаващи пастелни цветове, подчертаващи романтичната личност на притежателките си. Съперник на тях са костюми в изключително ярки неонови цветове, много често украсени с флорални мотиви. Въпреки това униформените решения също са феноменални, сред които бялото и тъмносиньото са лидери.

 

Костюм, съобразен с вашите очаквания

Правилно подбраният бански е гаранция за моден успех. Ето защо дамите с малки гърди трябва да обърнат внимание на тоалети с моделиращ сутиен push-up, който идеално ще подчертае очарованието на тяхната фигура. За жени с големи гърди идеалното решение ще бъде сутиен с меки или полуподплатени чашки, с широки презрамки и странични банели. Заслужава да се отбележи, че сутиените с презрамки около врата оптически разширяват раменете, поради което не са добра идея за жени със силует на обърнат триъгълник. Представителките на нежния пол с по-женствени форми, които се опитват да прикрият изпъкналия си корем, ще оценят целите бански костюми. Това е чудесен начин да изваете фигурата си и да скриете дребните недостатъци на красотата.

 

Избор на плажна рокля

Когато избирате ексклузивни плажни рокли , струва си да обърнете внимание на тъканта, от която са направени. Хубаво е да е лек и ефирен. Естественият материал го съхне по-бързо. Освен това се отличават с различни ръкави. Могат да бъдат с презрамки или без. Испанското деколте е особено модерно. Късите ръкави трябва да са по-широки и по-свободни. По този начин ще предотвратите прекомерното изпотяване. Синтетичният материал, от друга страна, ще работи добре с мини или миди рокли.

 

мини или макси?

В магазините за дрехи можете да намерите различни кройки, както за тънки, така и за пухкави плажни рокли също са с различна дължина. Струва си да експериментирате. Дългата плажна рокля ви позволява да покриете почти цялото тяло под лека и удобна материя. Между другото, предпазва кожата от слънчево изгаряне. Може да се комбинира със сандали, кошница за плаж или шапка с широка периферия. Те идват под формата на:

 

с къси ръкави

на презрамки

с корсет

От друга страна, за да разкриете повече от тялото си, можете да изберете мини модела. Може да прилича на пончо и да бъде вталена или свободна. Най-популярни са моделите с тънки презрамки и голямо деколте. Добре че все още имат изрезки на гърба. Краката оптически ще удължат сандалите на клин. Завършете визията с лента за глава.

 

Как да носим бяла плажна рокля?

Предимствата на бялата плажна рокля включват комфорт при носене. В него е много по-хладно, отколкото в тъмния модел. Нещо повече, по него няма да се виждат петна от пот. Трябва да се комбинира с бели или голи бикини. По-добре е да се откажете от цветен бански костюм. Сандалите с връзки ще бъдат идеални за това. Те ще бъдат особено видими с мини или миди дължина. Също така не забравяйте за сламена шапка, чанта-кошница или слънчеви очила, закачени на верига. От бижутата изберете гривна за глезена.

 

Цвят и материал

Плажните рокли могат да бъдат в един или повече цвята. Те могат да бъдат изцяло розови или бели, с широки ивици в един цвят или с различна наситеност, например омбре. Моделите с шарки са най-популярни. Изберете райе, цветя, екзотични мотиви или арабески. Струва си да изберете ориенталски, многоцветни тъкани. По-добре е обаче да избягвате тъмните цветове, като черно или тъмносиньо. Каки би било много по-добре. Добро решение ще бъдат бели, пастелни или многоцветни модели.

 

От своя страна материалът трябва да е естествен. Добре е да е дишаща и да позволява свобода на движение. Изберете лен, камбрик или коприна. Изработени са и от изкуствени материали като вискоза или лиоцел.

 

Или може би плажна туника?

Вместо парео може да заложите на плажна туника. Практично е, защото може да се използва като халат в хотела. Ще бъде стилен аксесоар. Дамските облекла от този тип се предлагат в богата цветова гама. Ето защо туниката може лесно да се съчетае с бански костюм.

 

Какви аксесоари да изберете?

В допълнение към бански костюм или рокли за бански костюм, както и парео, струва си да вземете на почивка:

шапка - например сламена шапка или козирка

шал

очила

плажна чанта