Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Да посрещнем гостите или къде приключва ремонта

05 април 2023 16:09, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 година, брой четения: 412
Да посрещнем гостите или къде приключва ремонта

Когато ремонтирате дома си, е лесно да се почувствате претоварени и притеснени от неизвестното. Когато и сроковете ви притискат, особено за важно за семейството събитие, тогава може да стане още по-стресиращо. Тогава трябва да разчитате на опитни майстори, които да ви помогнат, ремонтът да свърши навреме.

За да е всичко обаче перфектно изпълнено и в посочените срокове, трябва и вие като собственици да си свършите работата в няколко стъпки.

 

Започнете с визия

Ако ремонтирате вече съществуващо помещение, започнете, като се огледате добре около себе си. Какво обичате в тази стая? Какви характеристики бихте искали да подобрите или премахнете? Има ли стаята индивидуалност, която искате да уловите в пространството? Ако има конкретна стая, която искате да ремонтирате, нарисувайте скица и очертайте, всичко което трябва да се промени следствие на ремонта и след това новото обзавеждане.

Има ремонти, които нарушават комфорта и те са свързани с невъзможност да изпълнявате рутинните си задължения. Със сигурност при такива ремонти не можете да посрещате гости и трябва да чакате дадената ремонтна дейност да е завършена, за да се върнете към стандартните си занимания. Затова те се правят с много добра предварителна подготовка. Ето няколко от тях.

 

Смяна на подови настилки

Когато разглеждате вариантите на подовата настилка в дома си, обърнете внимание на това, което ще искате да придобиете като качества и функции. Вземането на решение за подходяща подова настилка е важна част от обновяването на дома ви. По време на ремонта, в зависимост от вида настилка, може известно време да не може да ползвате тази стая.

Искате да сте сигурни, че сте взели предвид най-добрите цветови варианти, външния вид, който искате да уловите, и колко сте готови да похарчите. Преди да решите кой вариант на подова настилка е най-подходящ за вас, опитайте се да изберете такъв, който ще издържи по-дълго от останалите.

 

Ремонт на коридор

Коридорите в един дом са малко като коридорите в училище и колежа. Може да минавате през тях десетки пъти на ден, без да се замисляте. Въпреки това тези коридори са от решаващо значение за вашия дом. Те са пътят между всички стаи и трябва да бъдат приветливи, безопасни и привлекателни за цялото семейство. Когато обаче има ремонт на коридор, тогава може ежедневните ви свободни движение в дома ще е блокирано. Затова ремонт на коридор се прави поетапно, с много добра преценка, колко ще отнеме и какво ще се изисква по време на работата на майсторите.

 

Боядисване

Боядисването безспорно е приятна работа, защото крайният резултата освежава дома, оцветява го в дадено настроение. То обаче също може да затрудни ежедневните ви дейности. Според боята и обема на помещението, то може да не е функционално няколко дни, така че се преценява най-подходящото време за боядисване.

В DiasBuild споменатите ремонтни услуги са изведени до съвършенство. Нашият екип от професионалисти е на разположение за качествени ремонти в еднофамилни къщи и апартаменти.

Снимки

Да посрещнем гостите или къде приключва ремонтаДа посрещнем гостите или къде приключва ремонтаДа посрещнем гостите или къде приключва ремонта