Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Посещение на заместник-председателят на Общински съвет Сливен в ОУ "Панайот Хитов"

07 април 2023 13:51, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди около 1 година, брой четения: 773
Посещение на заместник-председателят на Общински съвет Сливен в ОУ "Панайот Хитов"

Днес, гост на ОУ “Панайот Хитов“ бе заместник-председателят на Общински съвет Сливен, зам. председателят на постоянната комисия по образование, култура и вероизповедания, председател на Общински фонд „Култура“, създателят на легендарния театър „Класика“ към ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“, писателят, общински съветник и културен деец – г-жа Соня Келеведжиева!

В неформална и задушевна обстановка бяха проведени срещи с ръководството на училището, учителите от начален и прогимназиален етап и учениците.

Г-жа Келеведжиева се запозна с проблемите на учебната институция, с успехите и настоящите и бъдещи проекти, по които ръководството работи. Не скри впечатленията си от материалната база, техническата обезпеченост на учебните и спортни пространства, от професионализма и възрожденския ентусиазъм на колектива на училището със 180 годишна история! С възхищение и професионална оценка бе акцентирано върху новосъздаващата се и уникална за Сливен – художествена паралелка в първи клас, която ще бъде сформирана за учебната 2023/2024 година.

От името на директора г-н Мартин Маринов, на ръководството, педагогическия персонал и учениците: Благодарим за специалното отношение и внимание!

Снимки

Посещение на заместник-председателят на Общински съвет Сливен в ОУ "Панайот Хитов"Посещение на заместник-председателят на Общински съвет Сливен в ОУ "Панайот Хитов"Посещение на заместник-председателят на Общински съвет Сливен в ОУ "Панайот Хитов"Г-жа Соня Келеведжиева, подари свои книги за библиотеката на училището.