Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ПГ НА ПП ГЕРБ

25 март 2011 18:17,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 13 години, брой четения: 1861
001

Всеки народ очаква от управляващите по-добър живот и по-висок стандарт. Това не се постига с думи, а с конкретни действия. След управлението на тройната коалиция българите вече не вярват на обещания, искат само резултати. Изграждането на стратегическа инфраструктура е ключова за всяка държава, това е и нашия приоритет – да изградим добра инфраструктура, да спасим човешки животи и да създадем удобство на българите, на бизнеса и на чуждестранните инвеститори.

 

А защо нямаме нито една магистрала? Защото Вие господа от опозицията не можахте да се разберете кой точно да вземе парите от нея. А и по-добре, че не направихте, защото щяхте да заробите българите, да дадете хляба им за скъпи концесии или в джобовете на политици и чужди компании.

 

Каузата на БСП е много ясна. Да разпространява лъжи и всячески да пречи на България и всичко това подчинено на една цел: ГЕРБ да не успеят. С това си поведение БСП категорично застава срещу икономическото развитие на България. Отговорните политици, каквито твърдите че сте, не могат да следват подобни каузи. Така показвате, че не Ви е грижа за българския народ и за бъдещето на тази държава. Спрете да лъжете хората, че са бедни, защото се инвестира в стратегическа инфраструктура! Спрете да измервате магистралите в бурканчета мляко и хляб! Ето това е популизъм, безотговорност и подценяване на българските граждани. Господа от БСП, не подценявайте българския народ, недейте да го обиждате. Спрете да хвърляте пепел в очите на българите! Спрете да се подигравате и лъжете официалните институции, академичните институции, бизнеса и най-вече хората. Вие унищожихте доверието в институциите, спрете поне сега да го правите. Тъжно е, че за да постигате политическите си цели, вие сте готови на всичко. Недейте да спирате българите да се развиват и да живеят по-добре! Достатъчно време имахте да попречите на България да се развива, поне спрете да пречите в момента.

 

За всички вече е ясно, че БСП стартира предизборната си кампания. Както и на парламентарните избори – крайно негативно и използвайки страховете на хората! Целта Ви колеги също е ясна опитвате се да трупате рейтинг за местните и президентските избори, като саботирате усилията на кабинета да строи магистрали, да усвоява средствата по европейските програми и да създава икономически активни граждани.

Организирането на протести от структурите на БСП по места е безмилостна манипулация на хората. БСП лъже хората, че в условията на пазарна икономика, контрол на цените върху храните и горивата са възможни. Всички помним изпразнената хазна и източения бюджет след тяхното управление, разсипването на бизнеса от необезпечените с пари обещания и договори. Правителството на ГЕРБ залага на създаването на икономически активни граждани и бизнес, укрепването на фирмите в България и подобряване на тяхната конкурентноспособният. Само по този начин ще се съживи икономиката, а българския народ ще подобри стандарта си на живот! Това е вярната посока, на която БСП с политически лозунги от утопията на социализма се опитва да пречи.

 

Всички видяхме резултатите от вашето управление. Обещахте ни Тракия, но не я направихте, обещахте ни Люлин, не я направихте, обещахте ни завършени Струма и Марица, няма ги и тях. Строителите на съвременна България както казахте Вие са много, но истината е, че БСП не е сред тях. Вие казахте: на българите не им трябват магистрали, трябват им цървули.

 

За разлика от вас от ГЕРБ доказахме, че стоим зад обещанията си. Можем и работим ежедневно. Строим 116 км. от автомагистрала „Тракия”. Колкото и да не Ви се иска, колкото и да ни пречите, това е вече видим факт! Приключваме магистрала Люлин. Стартирахме работата по АМ „Марица” и АМ „Струма”, продължаваме да строим АМ „Хемус”. ГЕРБ последователно следва принципа за честно и прозрачно управление в полза на хората. Нашите цели не са подчинени на едни или други избори, нашите цели са дългосрочни. Проведохме прозрачно, честно и конкурентно състезание за АМ „Тракия”. Беше ни трудно да направим това, защото заварихме спрени заради вас процедури от Европейската комисия. В проведеното от нас състезание участваха рекорден брой български и чужди фирми, а за всяка следваща магистрала кандидатите са все повече. Това е доказателството за завръщането на доверието към България, към управляващите я политици и към институциите й.