» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Представителна изява на групите по Национална програма "Заедно в изкуствата и в спорта"

17 May 2023 20:40, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 1 year ago, number of readings: 580
Представителна изява

Форумът на ОУ "Елисавета Багряна" се превърна в сцена на таланта. Училището беше домакин на съвместната представителна изява на групите по Национална програма "Заедно в изкуствата и в спорта" със СУ "Константин Константинов". Събитието се превърна в истински празник и публиката изгледа програмата с голям интерес.

Учениците показаха отлична подготовка през учебната 2022/2023 г. и бяха поздравени за добрата работа от директора на ОУ "Елисавета Багряна" г-жа Величка Христова, която приветства всички и даде началото на изявата.

Участие от ОУ "Елисавета Багряна" взеха талантите от вокалната група на Тихомир Кондев, от групата "Танцувай с мен" с ръководител Али Мехмедов и от театралното ателие на Вяра Начева. От СУ "Константин Константинов" участниците бяха от театралната група "Люмиер" с ръководители Василена Маринова и Вангел Апостолов, от групата за съвременни танци "Танцувай с мен" с ръководител Йовита Пенчева" и от фолклорната формация "Звездица" с ръководители Дайна Григорова и Петя Григорова.

Творческите дейности на програмата "Заедно в изкуствата и в спорта" имаха за цел да допринесат за стимулиране талантите на учениците, за повишаване на тяхната мотивация и за развиване на личното творчество, на танцовото, музикалното и театрално изкуство в училище.

Днешната проява беше на групите от направленията "Музикално изкуство", "Танцово изкуство" и "Театрално изкуство".

Photos

Представителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изява