Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев приветства участниците в заседанието на Камарата на строителите в България

18 май 2023 15:51, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 299
Сливен е домакин на разширено заседание на Управителния съвет на Камарата на строителите в България.

Сливен е домакин на разширено заседание на Управителния съвет на Камарата на строителите в България. В него участват изпълнителният директор на Камарата арх. Иван Несторов, представители на големи строителни фирми от страната, членове на ръководството на Камарата и областните представителства, сред които и домакинът от Сливен – председателят на областната организация Андон Горнаков. Кметът Стефан Радев приветства участниците в срещата.

„Радвам се, че сте наши гости. Сливен има много какво да покаже в сферата, която най-много ви интересува. Имаме прекрасни сгради, проектирани и строени от професионалисти - архитекти и строители. Благодаря на сливенското представителство на Камарата, което е коректен и почтен партньор на Общината. Пожелавам успех на форума и ползотворна работа. Ще ви очаквам отново в нашия град.“, каза кметът.

Председателят на Управителния съвет на Камарата на строителите Илиян Терзиев представи информация за проведени срещи на ръководството по региони и с политически партии по важни за организацията въпроси. В дневния ред е предвидено гласуване на годишни доклади за 22 г. и обсъждане на актуални теми в бранша.

18.05.2023 г.

Снимки

Сливен е домакин на разширено заседание на Управителния съвет на Камарата на строителите в България.Сливен е домакин на разширено заседание на Управителния съвет на Камарата на строителите в България.