Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На добър час, шампиони!

17 май 2023 14:08, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди около 1 година, брой четения: 221
111

В Деня на българския спорт - 17 май - абитуриентите от Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен чуха за последно училищния звънец.

На вълнуваща церемония 39 дванадесетокласниците бяха изпратени от ръководството, учителите, треньорите, родителите и приятели. Класни ръководители на 12 а и 12 б клас са Росица Тарагошева и Мариана Ангелова.

Директорът Лъчезар Дойчев изрази увереност в бъдещето на младите хора:

"Ние, вашите учители и треньори, вярваме във вас и сме сигурни, че каквито и трудности да срещнете, ще ги преодолеете, благодарение на това, че ви възпитахме в упоритост и воля. Уважавайте знанието и книгата и не забравяйте, че те са огромна сила и ваши най-верни приятели. Където и да сте по света, мислено се връщайте в Спортно училище „Д имитър Рохов“, където частица от вас ще остане завинаги със спомена за вашите учители и треньори. Бъдете уверени, че те не пожалиха труда си, за да ви обучат и подготвят за живота!", заяви Дойчев.

 

За отличните резултати в учението и спорта седем абитуриенти бяха отличени с плакет на училището - Гергана Духова, Софи Тенева, Емине Осман от СК "Станка Златева" /избрана от треньорите да вдигне знамето заради високи спортни постижения - златна медалистка в държавните лични и отборни първенства за жени и за девойки /, Донислав Бозев, Габриел Енергиев, Габриел Бинев и Таня Кънчева. Аплодисменти за всички тях бяха заслужени, защото, както те сами признаха, "Доста се потрудихме в усвояването на науките!".

Поздрав с усмивка и много настроение към абитуриентите на Спортното училище от випуск 2023, домакините и гостите на тържеството отправиха от ДЮФА "Тракийче" - Детски комплекс, с ръководител Виолина Петкова.

Източник: Радио Сливен Нет

Снимки

222333