Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„Мениджър за един ден” в областна администрация

29 март 2011 17:33,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1648
снимка

Днес, 29.03.2011 г. Областна администрация - Сливен се включи в националната инициатива на фондация „Джуниър Ачийвмънт България” - „Мениджър за един ден”, като предостави възможността на четирима ученици да прекарат един работен ден в администрацията. Събитието се провежда под патронажа на Министъра на финансите на Република България и дава възможност на ученици от цялата страна да съпреживеят един реален работен ден на държавните институции, на бизнес средите и неправителствените организации.

Ученици от ПГИ “Проф.Д-р Димитър Табаков” заеха следните постове: Динко Динев от 12 „а” клас днес беше областен управител на област Сливен за един ден, негови заместници бяха Айше Джашева от 12 „в” клас и Виктория Шипкалиева от 12 „а” клас, а Надя Симеонова, също от 12 „а” клас – експерт за връзки с обществеността. Временната „смяна” на ръководството стана след като за поредна година, Областна администрация – Сливен се включи в националната инициатива на „Джуниър Ачийвмънт България” – „Мениджър за един ден”.

Работният ден на четиримата започна в 9.00 ч. сутринта с традиционната оперативка на ръководството на администрацията, на която бяха обсъдени задачите за деня. Всеки от участниците в инициативата продължи работния си ден в кабинета на съответния си титуляр, чиято роля днес изпълняваше. Те от своя страна ги запознаха с работата в своето направление и с дейността си.

„Тази година, ние, учениците, взели участие в инициативата „ Мениджър за един ден” се докоснахме до професионализма и невероятната работна атмосфера на Областна администрация – Сливен. Смятаме, че това е един добър старт за всеки млад и амбициозен човек, целящ да се докаже на професионалната сцена. Благодарни сме за възможността, която ни се предостави и за незаменимия опит, който придобихме. Вярваме, че това е предпоставка за нашата бъдеща професионална реализация”, споделиха на раздяла младежите.

Областният управител благодари на учениците за смелостта да заемат за един ден тази отговорност да бъдат управляващи и пожела на учениците успех в по-нататъшната реализация.

Снимки

снимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимка