» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Най-новият AMD Software: Adrenalin Edition идва с повишена производителност за играта Starfield

01 September 2023 08:59, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 2 months ago, number of readings: 295
AMD logo

31 август 2023 г. - Днес AMD пусна AMD Software: Adrenalin Edition 23.8.2. Последното издание на графичния драйвер осигурява поддръжка от Ден 0 за очакваната RPG игра на Bethesda - Starfield – с отлична производителност за Radeon графичните решения.

 

С най-новата актуализация, сега е отличен момент за геймърите, които искат да се възползват максимално от своите игри с нов билд или актуализация, за да се насладят на високата производителност, функции и стойност на графичните карти Radeon. За да се подслади сделката, геймърите, които купуват избрани графични карти Radeon RX 7000 и Radeon RX 6000, избрани процесори от серия Ryzen 7000 или отговарящи на условията гейминг системи с избрани процесори от серия Ryzen 7000 и графични карти Radeon RX 7000 и Radeon RX 6000, от днес до 30 септември 2023 г. ще могат да се насладят на безплатно копие на Starfield, за да изпитат едно истинско гейминг изживяване от следващо поколение.

 

За повече информация относно отговарящите на условията продукти, геймърите могат да посетят www.amd.com/Starfield. За пълните правила и условия и за валидиране на кодовете на игри, моля, посетете www.amdrewards.com/terms

 

Потребителите могат да изтеглят най-новата версия на AMD Software: Adrenalin Edition тук.