Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 04.09.2023 г., понеделник

04 септември 2023 15:52, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 758
Сливен

През месец септември мандрата на Пламен Крумов ще открие фирмен магазин в Сливен, където ще се продават всички продукти на дружеството – магазинът ще се намира на бул. „Христо Ботев“, до гумаджийницата.

Минчо Афузов е номинацията на БСП – Сливен за кмет на Общината, кандидатурата на бившия областен управител бе подкрепена от 57 делегати на общинската конференция на партията.

Предстоят ремонти на бившия военен стадион в Сливен, съоръжението бе предоставено безвъзмездно на Общината от Министерството на отбраната.

Нова организация на движението за пътни превозни средства предстои да бъде въведена в квартал „Руски“ в Сливен от 4 септември, понеделник.

Вандали за пореден път потрошиха кът за отдих в Сливенския балкан – потрошени са пейките, параклиса и мостчетата към "Халката".

През месеците септември и октомври медицинска лаборатория „ЛИНА“ показва своята грижа към здравето на пациентите, като предлага безплатни изследвания на кръвна захар и пикочна киселина.

Младите състезатели от сливенския шахматен клуб „Сините камъни“ станаха вицешампиони при юношите до 10 г. на Държавното отборно първенство по класически шах в Кранево.