Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 08.09.2023 г., петък

08 септември 2023 16:02, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 620
Сливен

Сливен става част от инвестиционната политика на национално ниво с възможности за привличане на инвеститори и разпознаваема дестинация за развитие на бизнес, както на местни, така и на мултинационални компании и техни партньори.

Планираното обявяване на кандидатурата за кмет на Сливен на Пламен Крумов се отлага заради деня на траур в памет на жертвите от наводнението в района на Царево – официалното представяне на кандидатурата му трябваше да бъде тази вечер.

Близо 189 млн. лева по приходите и разходите е проектът за тазгодишния бюджет, който общинският съвет в Сливен трябва да обсъди и да гласува на заседанието си през следващата седмица

НЧ „Христо Ботев 1897″ – Сливен, и Школа за народно пеене ,,Славейче“ в партньорство с Ансамбъл за народни песни и танци Сливен и Младежи дом ви канят да вземете участие в Първи национален конкурс – надпяване ,,Славеи край Сливен пеят“, който ще се състои на 7 октомври 2023 г. в зала „Сливен“ от 9:00 часа.

Предстоящото изготвяне на Областна здравна карта бе обсъдено на работна среща в Областна администрация Сливен с участието на областния управител Марин Христов, д-р Екатерина Кертикова и Мария Горанова.

Междуведомствена комисия, назначена със заповед на областния управител Марин Христов, започна проверка на язовирите в област Сливен.

Носителката на пет световни и шест европейски титли Станка Златева, подкрепи кампанията, като реши да постави шишеяд пред своята спортна зала.